Slovenia Croatia English
BREZPLAČNA POMOČ
080 81 01
E - NASLOV
info@organko.si

Mnenja kupcev

Organko me je najbolj navdušil s svojimi stranskimi produkti, naravnim gnojilom za sobne in vrtne rastline in osnovo za kompost 1. razreda. S pomočjo razredčene fermentacijske tekočine sem namreč orhidejam, ki jim umetno gnojilo ni ustrezalo, povrnila življenje. Opomogle so si v izjemno kratkem času. Fermentacijsko tekočino tako redno uporabljam za vse rastline in sadno drevje. Hvala za čudovit pripomoček, ki dobesedno rešuje naravo.

Mirjam

Na začetku, ko so ta mladi prinesli k hiši Organka, sem bil proti. Kasneje se je izkazalo, da je učinkovit. Ni primerjave z drugim gnojilom. Čudovito poživi rastline. Stroški se dobro povrnejo, ker vidimo, kako je učinkovit. Naj se prepričajo tudi drugi.

Stanko

Odkar ločujem z Organkom sem opazila, da pri rožah v hiši, na balkonu in na vrtu ne uporabljam več drugih gnojil. Tekočino zmešam z vodo in zalivam rože in vrt. Po zaslugi Organka smo lani pridelali največji krompir doslej. S tem je poplačano dodatno delo pri ločevanju z Organkom.

Marija

Odkar imam svoj košček zemlje, uporabljam le naravna gnojila in Organko je za to kot naročen. Cvetlice so bujne,
vrtnine večje od običajnih.

Stanka

Organko je praktična rešitev za organske odpadke, ki jih tako ni treba več vsakodnevno odnašati. Otroci so še posebej veseli, saj se je prej bilo treba večkrat sprehoditi do smetnjakov.

Greta

Organko uporabljamo pri pouku gospodinjstva, kjer smo pred uporabo le tega imeli kar nekaj težav z organskimi odpadki. Razredčeno fermentacijsko tekočino uporabljamo za gnojenje rastlin na šolskem vrtu. Koš za biološke odpadke je postal dober didaktični pripomoček pri predmetu naravoslovje.

Marija Kuraj koordinatorka za Eko šolo

Prednosti nakupa preko spleta

Copyright © Plastika Skaza. Vse pravice so pridržane. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke;
če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.