Slovenia Croatia English
BREZPLAČNA POMOČ
080 81 01
E - NASLOV
info@organko.si

Pravila sodelovanja v žrebu "Zadeni VIP vstopnico za tradicionalni koncert ob dnevu žena"

1. Organizator nagradnega žreba je podjetje Plasitka Skaza, Selo 20 a, Velenje.

2. Nagrade:

- 20x VIP vstopnica za ogled tradicionalnega koncerta ob dnevu žena, ki bo 6.3.2015, ob 20. uri v Rdeči dvorani v Velenju. 

3. Kdo lahko v žrebu sodeluje:

V žrebu lahko sodelujejo vsaka polnoletna oseba, ki je državljan Republike Slovenije. 

4. Prevzem nagrade:

Nagrado (VIP vstopnico) izžrebana oseba prevzame na blagajni Rdeče dvorane v Veljenju ob predložitvi osebnega dokumenta (vozniško dovoljenje ali potni list).

5. Prenos nagrade

Nagrada ni prenosljiva.

6. Žreb

Žreb bo potekal v poslovalnici podjetja Plastika Skaza na Kidričevi 12 v Velenju in sicer v četrtek, ob 19. uri. Nagrajenci bodo o žrebu obveščeni preko e-pošte.

Postopek žreba bo takšen, da bo komisija izmed vseh pravilno oddanih prijav (za pravilno oddano prijavo se smatra, da sodelujoča odda vse svoje podatke: ime, priimek, e-naslov in so ti pravilni oz. resnični) naključno izbere 20 nagrajenk. Vsaka sodelujoča lahko prejme samo eno vstopnico/nagrado.

7. Komisija

Komisijo sestavljajo:

Sinej Hlastan, spletni oddelek, organizator,

Erna Imamovič, prireditve, organizator,

Tadeja Lah, oblikovalka, organizator.

8. Potek kampanje

Ta poteka od 3.3.2015 do 6.3.2015.

9. Drugo

Sodelujoči s sodelovanjem dovoljujejo organizatorju objavo njihovih osebnih podatkov (razen e-naslova) na spletni strani skaza.si, kjer bodo navedeni izžrebanci. Sodelujoči prav tako dovoljujejo uporabo njihovih podatkov/e-naslovov v trženjske namene v bodoče. Od e-obveščanja se lahko odjavijo kadar koli tako, da v nogi e-sporočila kliknejo na povezavo "Odjava". Organizator zagotavlja, da prejemniki ne bodo prejeli več kot 8 sporočil na mesec.

 

 

V Velenju, 3.3.2015

 

Prednosti nakupa preko spleta

Copyright © Plastika Skaza. Vse pravice so pridržane. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke;
če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.